16 Yaşında Üç Kitap Yazarak Başarıya İmza Attı
Genç yazarın edebiyat yolculuğu
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 16 yaşındaki Afyon Lisesi 11. sınıf öğrencisi Tuğçe Su Babacan'ın üç kitap yazarak önemli bir başarıya imza attığını duyurdu.
Ziyaretin detayları
Babacan, eserlerini tanıtmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'ı ziyaret etti. Ziyarette, genç yazarın yazarlık serüveni ve eserleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Yeni eserleriyle edebiyat yolculuğu
Tuğçe Su Babacan'ın “Emma White Kötülüğe Karşı” ve “Sessiz Protokol” adlı eserlerinin ardından, bu ay yayımlanan “Gökyüzü Hapishanesi” de edebiyat yolculuğuna katıldı.
Müdür Altınkaynak'ın değerlendirmesi
İl Müdürü İsmail Altınkaynak, Babacan'ın hayallerini gerçekleştirmesinin gençler için güzel bir örnek olduğunu belirtti ve yeni eserlerinin gelmesini diledi.
Ziyaretin son aşaması
Ziyaret, Tuğçe Su Babacan'ın imzaladığı kitabını İl Müdürü'ne takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.