4. MasterShoes Fuarı Açıldı
Fuarın Açılışı
Konya Ticaret Odası, Konya’nın ayakkabı sektöründeki üretim gücünü, tasarım kabiliyetini ve ticari potansiyelini bir araya getiren 4. MasterShoes Ayakkabı, Çanta ve Moda Fuarı'nın açılışını duyurdu. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’ün katılımıyla KTO TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle fuar kapılarını açtı.
Ziyaret Tarihleri
Fuar, 21–24 Ekim 2026 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Konya Ticaret Odası, etkinliğin sektörün gelişimine önemli katkılar sunmasını bekliyor.
Yeni İş Birlikleri
Fuarın, yeni iş birliklerine ve ihracat hedeflerine katkı sağlaması hedefleniyor. Konya’nın üretim ve ticaret vizyonuna değer katması bekleniyor.
Başarı Dilekleri
Konya Ticaret Odası, fuarın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor. Ayrıca, emeği geçenlere ve katılımcılara başarılar diliyor.
Sektörün Geleceği
Fuarın, ayakkabı sektöründeki gelişmeleri desteklemesi ve ticari potansiyeli artırması umuluyor. Katılımcıların bu etkinlikten fayda sağlaması bekleniyor.