Afyonkarahisar Belediyesi Yeni Otobüsleri Hizmete Sundu
Afyonkarahisar Belediyesi, yeni otobüs alımı ile şehir içi ulaşım ağını güçlendirdi. Zafer Meydanı'nda düzenlenen törenle yeni otobüsler halkın hizmetine sunuldu.
Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, konuşmalar yapıldı ve dualar edildi. Törende, yeni otobüslerin Afyonkarahisar halkına hayırlı olması dileği dilendi.
Törene Katılım
İl Başkanımızın il dışında bulunması sebebiyle programa katılamadığı belirtildi. İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu'nu, merkez ilçe başkanımız İzzet Köken temsil etti.
Ulaşım Ağının Güçlenmesi
Afyonkarahisar Belediyesi'nin yaptığı otobüs alımı ile şehirdeki ulaşım ağının daha da güçlenmesi hedefleniyor. Yeni otobüslerin, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacağı vurgulandı.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan bu yatırım, şehirdeki ulaşım sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor. Yeni otobüslerin hizmete sunulmasıyla birlikte, vatandaşların toplu taşıma araçlarına erişiminin kolaylaşması bekleniyor.
Yorumlar
Yorum Yap