Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Spor Bağımlılıklarla Mücadelede Güçlü MesajAfyonkarahisar'da Spor Bağımlılıklarla Mücadelede Güçlü Mesaj

Afyonkarahisar'dan Türkiye Şampiyonluğu


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Hamide Nur Tekdemir, İzmir'de düzenlenen Edip Akarsu U16 U18 Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Genç sporcu, 3000 metrede Türkiye Şampiyonu olarak ilimize gurur yaşattı.


Edip Akarsu U16 U18 Türkiye Şampiyonası'nda Hamide Nur Tekdemir'in Performansı


İzmir'de gerçekleştirilen Edip Akarsu U16 U18 Türkiye Şampiyonası'nda Hamide Nur Tekdemir, 3000 metrede gösterdiği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca, 1500 metrede ise Türkiye 3.’lüğü elde ederek sporculuğundaki başarısını bir kez daha kanıtladı. Bu başarı, Afyonkarahisar'daki spor camiasında büyük yankı uyandırdı.


Antrenör Mehmet Şimşek'ten Tebrik


Genç sporcunun antrenörü Mehmet Şimşek, Hamide Nur Tekdemir'i ve sporcularını tebrik etti. Şimşek, sporcunun gösterdiği azim ve başarısının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Antrenör Mehmet Şimşek'in tebrik mesajı, sporcunun motivasyonunu artırarak gelecekteki başarılarına katkı sağlayacak.


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Başarısı


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcularının elde ettiği bu önemli başarılarla ilimizin spor alanındaki yükselişine katkıda bulunmaya devam ediyor. İl Müdürlüğü, sporcularına sağladığı desteklerle gençlerin spor yapmasını teşvik ederek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyor.



    • Hamide Nur Tekdemir, 3000 metrede Türkiye Şampiyonu oldu.

    • Hamide Nur Tekdemir, 1500 metrede Türkiye 3.’lüğü elde etti.

    • Antrenör Mehmet Şimşek, sporcuyu tebrik etti.